Sankt Pauli församling

Göteborg

Årets konfa har börjat
anmälningar ej möjliga.

Börjar du 8:an i höst? Då är detta något för dej!

Äventyrskonfa 2019-2020 i Sankt Pauli

Livet är spännande och många gånger fyllt av stora frågor…
Var kommer allt från och varför är vi här? Finns det någon mening med livet? Finns Gud? Finns det någon hjälp? Hur skall jag växa som människa på ett bra sätt?
Tycker du att sådana frågor är intressanta? Gillar du också äventyrliga saker? Då borde du ta chansen att vara med på Äventyrskonfa i Sankt Pauli under ett år!

Vad gör vi?
Vi träffas regelbundet under konfaåret, åker på läger, läser Bibeln, pratar och diskuterar, provar på detta med bön, går på gudstjänster och har kul tillsammans.
Konfirmationstiden är ett bra tillfälle att få lära sig mer om den kristna tron och tillsammans upptäcka Bibeln – boken om historiens mest spännande person – Jesus från Nasaret som säger om sig själv:
“Jag är världens ljus, den som följer mig skall inte vandra i mörker utan ha livets ljus”
Några gånger per termin testar vi äventyrliga aktiviteter där vi får utmana vår samarbetsförmåga och våra gränser. På våren gör vi en resa tillsammans innan konfirmationen i början av maj.

När träffas vi?
Vi träffas tisdagar mellan kl 16.30-18:30. Från kl 16.00 är det drop in med möjlighet att ta en macka och något att dricka, hänga, spela pingis och biljard m.m. Vi håller till i Tillflykten i Sankt Pauligården.

Vad är konfirmation?
Konfirmation betyder bekräftelse och i konfirmationen bekräftas det löfte som Jesus gav oss när vi döptes: “Jag är med er alla dagar intill tidens slut”
Många är döpta som barn och konfirmation handlar om att få tillfälle att själv säga ja till det som hände när man döptes. Om du inte är döpt innan får du möjligheten att döpas innan konfirmationen.
Vi vill att konfirmationstiden ska vara en rolig upptäcktsfärd där man skall få upptäcka vad detta löfte från dopet betyder, upptäcka att detta med Gud och kyrkan är något som handlar om mej.

Start: 17 september kl 16.30

Lägerhelger:  Ett helgläger 18-20 oktober samt några lägerdygn på våren i samband med vår resa.

Konfirmationsdatum:   söndagen 31 maj 2019

Har du frågor?
Kontakta oss gärna eller kom till infoträffen tis 10 sept kl 17 i Tillflykten. Grillen är igång och du får träffa oss ledare.

Ha en god sommar så hoppas vi att vi ses i höst!

Frågor? Kontakta oss

Marcus Waldemarson, församlingspedagog
031-731 5850, e-post
Daniel Bennsten, konfapräst
031-731 5845, e-post


Personuppgiftslagen GDPR:
I samband med anmälan till  Äventyrskonfa i Sankt Pauli församling, Örgryte pastorat, registreras de personuppgifter som du uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av behörig personal inom Örgryte pastorat i syfte att administrera gruppen. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part.
Mer info: www.svenskakyrkan.se/orgryte-pastorat/gdpr