Sankt Pauli församling

Göteborg

Häng på!

Fjällresa till Sälen och Transtrand
ons-sön 13-17 mars 2019

Transtrand i Sälenfjällen är målet för resan. Vi hoppas på snö och solsken, god åkning och god gemenskap! Resan är för såväl ung som gammal i Sankt Pauli församling. Vi bor på Credos härliga fjällgård i Transtrand, i allt från 2- till 6-bäddsrum.

Skidåkning och program. Torsdag, fredag och lördag går bussen till Lindvallen där det ges tillfälle till skidåkning på längden och tvären.  Bra möjligheter till längdåkning finns också vid gården där vi bor.
På kvällarna ordnas bibelstudium och andra gemensamma aktiviteter för både unga och gamla. På söndagen firar vi gudstjänst tillsammans i Fjällkyrkan, äter brunch varefter vi styr kosan mot Göteborg.

Avresa från Göteborg (Sankt Pauligården) på onsdagen kl 09.00, ilastning fr. 08.40. Åter i stan på söndag kväll ca. 20.00.

Att ha med sig: Lakan, Bibel, varma kläder och skor, skidor för den som vill, kanske något sällskapsspel. OBS! termos att ha varm dryck i skall alla ha med sig, både de som åker skidor och de som mest vistas på gården. Lunchen består av matsäck som man själv gör i ordning i samband med frukosten.

Anmälan via formuläret nedan senast 11 januari
Efter detta datum kan det eventuellt finnas platser, men hör av er först!
Vid avbokningar efter detta datum debiteras 50% av resans pris.


Pris för resan:
Vuxen, 1800 kr
13 år- tom gymnasium, 1100 kr
4-12 år, 650 kr
0-3 år, 0 kr.

I priset ingår resa i buss, boende i flerbäddsrum, helpension.
(Liftkort, skidhyra, samt mat på resan upp och ner ingår ej)

Pris för liftkort:
Uppge i anmälan vilka och hur många kort ni önskar.
(Barn t.o.m. 6 år är det gratis för, förutsatt att de åker med hjälm.

3-dagars:
ungdom 7-17 år, 700 kr, vuxen 870 kr

2-dagskort:
Ungdom, 7-17 år,  495 kr, vuxen 615 kr

1-dagkort :
Ungdom, 7-17 år, 255 kr, vuxen 315 kr


Skidskola: ordnar du själv. Besök www.skistar.com

Skidhyra:
Det finns möjlighet att hyra skidor vid backen och förbokning kan göras på www.skistar.com. Man kan också hyra på Vasacenter i Transtrand (www.vasacenter.se). Där är det mycket billigare än i backen och man får skidorna redan på onsdagskvällen och slipper köa i backen för sina skidor på torsdag. Nackdelen är att det ligger en bit från backen och man får vid ev. service eller byte ta en taxi dit, eller charma in sig hos personalen på Skistar 😉


Fjällresa