Sankt Pauli församling

Göteborg

Fjällresa till Sälen och Transtrand
ons-sön 11-15 mars 2020

Transtrand i Sälenfjällen är målet för resan. Vi hoppas på snö och solsken, god åkning och god gemenskap! Resan är för såväl ung som gammal i Sankt Pauli församling. Vi bor på Credos härliga fjällgård i Transtrand, i allt från 2- till 6-bäddsrum.

OBS! Nytt för detta året!
Torsdag, fredag och lördag går bussen till Kläppen där det ges tillfälle till skidåkning på längden och tvären. Bra möjligheter till längdåkning finns också vid gården där vi bor.

På kvällarna ordnas bibelstudium och andra gemensamma aktiviteter för både unga och gamla. Samlingarna på kvällarna kommer handla om Daniel på temat: ”Tro på bortaplan”.
På söndagen firar vi gudstjänst tillsammans i Fjällkyrkan, äter brunch och styr sedan mot Göteborg.

Välkommen med på en långhelg i Sälenfjällen!
Björn Larsson, Johanna Nyholm Skoglund och Marcus Waldemarson


Praktiskt
Avresa från Göteborg (Sankt Pauligården) på onsdagen kl 09.00, ilastning fr. 08.40. Åter i Göteborg på söndag kväll ca.20.00.

Att ha med sig: Lakan, Bibel, varma kläder och skor, skidor för den som vill, kanske något sällskapsspel. OBS! termos att ha varm dryck i skall alla ha med sig, både de som åker skidor och de som mest vistas på gården. Lunchen består av matsäck som man själv gör i ordning i samband med frukosten.

Priser: Vuxen 1800 kr
fr 13 år tom gymnasiet 1100 kr
barn 4-12 år 650 kr
barn under 4år ingen avgift.
I priset ingår resa med buss, logi i flerbäddsrum och helpension.
(mat på resan upp och ner ingår ej)

Anmälan/betalning. Ni anmäler er nedan i formuläret. Där anger ni också vilka liftkort /längdknappar ni vill ha. Ni får faktura på resa och liftkort skickad till den ni anger i anmälningsformuläret, några veckor innan avfärd. Anmälan senast 31 januari.
(Vid avbokning efter 11/2 debiteras 50 % av kostnaden för resan.)

Liftkort
Vuxenskipass  (v)   Ungdomskipass 8-15 (u)  Barn 0-7 gratis!
v 1 dag 370 kr, u 1 dag 290 kr.
v 2 dagar 710 kr, u 2 dagar 565 kr.
v 3 dagar 1040 kr, u 3 dagar 820 kr.

Skidhyra
Det finns möjlighet att hyra skidor vid backen i Kläppen och förbokning kan göras på www.klappen.se. Man kan också hyra på Vasacenter i Transtrand (www.vasacenter.se). Där är det mycket billigare än i backen och man får skidorna redan på onsdagskvällen och slipper köa i backen för sina skidor på torsdag.

Tips: kolla länkarna www.credo.nu för bilder på fjällgården, www.klappen.se och vasacenter.se för information om pister, skidhyra och ev skidskola mm.

Frågor? Kontakta Marcus på marcus.waldemarson@svenskakyrkan.se eller
031-731 58 50.

Hoppas vi ses i fjällen!


Fjällresa